Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

"Όχι άλλο κάρβουνο" φώναζε μάταια ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος σε μια δραματική κινηματογραφική ταινία της δεκαετίας του ΄70. “Δεν ακούτε μωρέ ; Σταματήστε!”
Όμως τα αφεντικά του πλοίου είχαν δώσει εντολή να κινηθεί το πλοίο «πάση δυνάμει». Στο φούλ οι μηχανές και το πλοίο ανατινάχτηκε, κόπηκε στη μέση και βυθίστηκε παρασύροντας μαζί του ολόκληρο σχεδόν το πλήρωμα

.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη χώρα μας. « Όχι άλλους φόρους φωνάζει ο δυστυχισμένος λαός. «Όχι άλλα χαράτσια , όχι άλλα βάρη. Δεν ακούτε μωρέ ; Σταματήστε.»
Όμως τα παρένθετα αφεντικά , και εννοώ την Τρόϊκα , έχουν δώσει εντολή να φορολογηθεί ο Έλληνας «πάση δυνάμει» αδιαφορώντας αν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη ,χάος αναρχία , φτώχεια και αυτοκτονίες. Και σπρώχνουν τον κοσμάκη στην ολοκληρωτική καταστροφή αφού δεν διαφαίνεται στο μέλλον ούτε ανάπτυξη , ούτε δουλειά ούτε βελτίωση των οικονομικών μεγεθών. Η διάγνωσή τους για την χώρα μας είναι λάθος και ακόμα πιο λανθασμένη είναι η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν.
Αν συνεχίσει να φορολογείται ο Ελληνικός λαός με αυτόν τον αδίστακτο και αιμοσταγή τρόπο χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ της κρίσης τότε μοιραία θα επέλθει και η εξαφάνισή του.
Ας ακούσουν επιτέλους την απεγνωσμένη κραυγή του οι ντόπιοι και οι ξένοι άρχοντες.
«Όχι άλλο κάρβουνο. Φτάνει. Δεν ακούτε μωρέ ; Σταματήστε !!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου