Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ανδρικό μαγιό για κάθε στυλ!

Στενές γραμμές, έντονα χρώματα, χαρούμενα prints και από σλιπάκια μέχρι βερμούδες προστάζει φέτος η μόδα στα ανδρικά μαγιό. Σας παρουσιάζουμε τα πιο hot της σεζόν -με τιμές από 20 έως 120 ευρώ- και σου αποκαλύπτουμε ποιό να επιλέξεις με βάση το ύψος, το βάρος και το σώμα σου!





Τα χρώματα και τα prints:

Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό ξεκινούν από την μονοχρωμία και φτάνουν μέχρι τα πιο funky prints. Τα «κλασσικά» μαύρο, σκούρο μπλε και γκρι είναι out!
Μπορείς να επιλέξεις έντονες αποχρώσεις, όπως το μπλε ηλεκτρίκ, το πορτοκαλί, το ανοικτό πράσινο, το ροζ, το κόκκινο και το γαλάζιο, ενώ αν θες κάτι πιο «σοβαρό» διάλεξε μεταξύ λευκού και ζεστού καφέ.
Για πιο fashionable καταστάσεις, προτίμησε ένα μαγιό με prints: φλοράλ (ναι, τα λουλούδια «πάνε» και στους άνδρες), ρίγες, καρό και μοτίβα από τα ’60s και τα ’70s (π.χ. λαχούρι, το tribal print σε σχήμα σταγόνας).

Ποιό ταιριάζει στο σωματότυπό σου:

Αν δεν είσαι πιτσιρικάς (βλέπε μαθητής Γυμνασίου – Λυκείου) ΜΗΝ επιλέξεις βερμούδες που θυμίζουν skaters.
Επίσης, αν είσαι αυτής της ηλικίας, μην φορέσεις τέτοιο μαγιό αν δεν είσαι ψηλός, γιατί αφαιρεί πόντους.
Το «κλασσικό» σωσίβιο (βλέπε μπυροκοιλιά) μπορείς να το καμουφλάρεις επιλέγοντας μαγιό με φερμουάρ ή κουμπί ή κορδόνι και ΟΧΙ με κάποιο που έχει λάστιχο. Το λάστιχο πιέζει την περιοχή, με αποτέλεσμα η κοιλιά να «πετάγεται» περισσότερο.
Αν «λιώνεις» στο γυμναστήριο με ορατά αποτελέσματα (κοιλιακοί, δικέφαλοι, τρικέφαλοι και βάλε), τότε το ιδανικό μαγιό για σένα είναι κοντό ή speedo.
Σε περίπτωση που δεν θες να δείχνεις τόσο «κρέας», προτίμησε μια βερμούδα αλλά –προσοχή- με μήκος μέχρι το γόνατο.
Σε περίπτωση που δεν είσαι πρώτο μπόι, ξέχνα τις πολύ μακριές βερμούδες και πήγαινε σε ένα κοντό, ίσιο, αλλά όχι κολλητό μαγιό.
Πηγή: star.gr

1 σχόλιο:

  1. Χρήσιμες πληροφορίες , τα έχω πει και εγώ στον αδερφό μου που έχει παραπάνω κιλά! Για αυτό κίολας του πρότεινα να δει σχέδια lacoste που σε κολακεύουν εδώ https://www.notos.gr/brands/lacoste/?Categories=123&Min=13&Max=579&sortBy=Default

    ΑπάντησηΔιαγραφή