Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δημοτική Παράταξη «Αλλαγή Πορείας»


H αλήθεια στο Φως.
Στο σκοτάδι οι υποβολείς και τα τρωκτικά.


Είδαν το φως της δημοσιότητας έωλες σκέψεις και παρατηρήσεις για το ζήτημα της χάραξης του αγωγού αερίου ενδεικτικές της προχειρότητας, που μέχρι πρότινος είχαν συνηθίσει ορισμένοι.
Το αποτέλεσμα της κινητοποίησης του δημάρχου, το ξέρουν όλοι τώρα. Μέχρι, χθες παρέμενε στο σκοτάδι η χάραξη και η ύπαρξη του αγωγού. Την κρατούσαν στα σκοτεινά τους συρτάρια. Και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος ο Δημήτρης Καμπόσος για τις παραλήψεις, τις συγκαλύψεις και τα κρυφά σχέδια των εγκεφάλων, προ της ανάληψης της δημαρχιακής του θητείας.
Αυτός είναι δήμαρχος από το 2011.
Αυτός έφερε το θέμα στο προσκήνιο.
Αυτός διεκδίκησε βροντερά για τα δίκαια αιτήματα των θιγομένων. Αυτόν μιμήθηκαν και άλλοι δήμοι για τις περιοχές τους.
Τις δικές του πρωτοβουλίες χειροκρότησαν οι δημότες.

Η αλήθεια πονά. Οι πληγές του Προαστιακού και του Σιδηροδρόμου δεν έχουν κλείσει. Και όπως όλες οι ήττες είναι και αυτές ορφανές. Όμως και για αυτές, εμείς θα παλέψουμε. Και για το Σιδηρόδρομο. Και για τον Προαστιακό. Και για τη ΔΟΥ.

Έχουμε χαράξει άλλο δρόμο. Αλλαγή Πορείας σημαίνει πρώτα από όλα αλλαγή νοοτροπίας! Νοοτροπίας δυναμικής στα δίκαια αιτήματα ολόκληρου του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Διεκδικήσεις για όλους τους δημότες, όλων των παρατάξεων.  Η φωνή μας είναι δυνατή. Είναι φωνή αγανάκτησης και διεκδίκησης. Έχει πρόσωπο, όνομα και επώνυμο! Δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί στην ανωνυμία.

Είμαστε υπερήφανοι που διεκδικούμε για τους δημότες.
Διεκδικούμε να μην καταστραφούν περιουσίες.
Διεκδικούμε μεγαλύτερες αποζημιώσεις για τους θιγόμενους.  
Το περιμέναμε και το γνωρίζαμε πως τα οργανωμένα συμφέροντα δε γκρεμίζονται με βαμβάκι.
Έχουμε κηρύξει πόλεμο σε αυτούς που επιβουλεύονται τα συμφέροντα του Δήμου μας. Αυτό μας όρισαν οι πολίτες και για αυτό μας ξεχώρισαν από τη λήθη του παρελθόντος.

Πάγια θέση μας: η αλήθεια στο φως.
Αφήνουμε στο σκοτάδι τα τρωκτικά και τους υποβολείς τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου