Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τι να φορέσουμε στο ρεβεγιόν;


Αν είστε κόρη ή σύζυγος πολυεκατομμυριούχου, ήδη ράβετε τις τουλάχιστον δύο sur meαsure δημιουργίες που θα φορέσετε στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Μία για το πάρτι και μία για ανήμερα.
Αν όμως είστε μία από εμάς, που όπως το πήρατε το δώρο έτσι και θα πάει στα κοινόχρηστα Ιανουαρίου, κινηθείτε στη φιλοσοφία του «απλό και σικ»!

Για την πιο λαμπερή νύχτα του χρόνου, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, χρειάζεστε: Ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα. Και μια φούστα ή ένα παντελόνι. Κατά προτίμηση μαύρα ή σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα.
Αν δεν υπάρχει τίποτα, αγοράστε κάτι από τα ντόπια μαγαζιά που αυτή την περίοδο κάνουν πολύ καλές τιμές.
Τα σετάρετε με μία εντυπωσιακή μπλούζα, πουκάμισο ή τοπ που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σας.
Επίσης, αναζητήστε γούνες ετόλ και βίντατζ τσάντες σαν εκείνες που φορούσε η μαμά σας.
Ακολουθώντας με ευλάβεια τον κανόνα ήσυχο ενδυματολογικό φόντο με έντονες πινελιές, για να μη σας μπερδέψουν με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνδυάζετε τα πάντα με έξυπνα αξεσουάρ: εσάρπες, φουλάρι και εντυπωσιακά φο ή μη κοσμήματα.
Φορέστε ένα ζευγάρι βραδινά παπούτσια ή βγάλτε τα καλοκαιρινά σας ψηλοτάκουνα πέδιλα από την παπουτσοθήκη και φορέστε τα χωρίς καλσόν. Φροντίστε όμως να έχετε κάνει πεντικιούρ σε έντονο χρώμα.
Μην ξεχάσετε το άρωμά σας, το καλύτερό σας χαμόγελο και καταπλήξτε τα πλήθη.

Ο άνδρας τι πρέπει να φορέσει στο ρεβεγιόν;

Όταν θέλεις να είσαι ο εαυτός σου δεν υπάρχουν πρέπει. Εκτός και αν το party στο οποίο είσαι καλεσμένος είναι πολύ αυστηρό στο dress code και πρέπει όχι μόνο να βάλεις κοστούμι αλλά tuxedo!
Αν όμως τα πράγματα είναι χαλαρά τότε οφείλεις να χαλαρώσεις και εσύ και να φροντίσεις και το ντύσιμο σου να είναι επίσης χαλαρό.
Ξέχασε το κοστούμι καθώς καταλαβαίνω ότι σε «πνίγει» και διάλεξε ένα καλοραμμένο σακάκι με μονό ή και καθόλου σχίσιμο στο πίσω μέρος, στενής πάντα γραμμής και καλό θα ήταν να είναι μεταλλικού χρώματος.
Όχι τίποτα κραυγαλέο βέβαια, και εννοείται όχι λαμέ. Φόρεσε το με μαύρο παντελόνι στενής επίσης γραμμής και λευκό ή και μαύρο μεταξωτό πουκάμισο με στενό και μικρό γιακά για να κάνεις την διαφορά. Χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου