Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα Πάντα κόκκινα!


Από την Μαργαρίτα Βάϊλας, Make up artist, συνεργάτης Beauty Lounge Vita Plus
Όπως πάντα έτσι και αυτά τα Χριστούγεννα For ever red! Το κόκκινο είναι από τα πλέον εορταστικά χρώματα. Κόκκινες κορδέλες στα δώρα, κόκκινη η στολή του Αϊ Βασίλη, κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες στο δέντρο, κόκκινα εορταστικά χείλη!
Το κόκκινο ανήκει στη κατηγορία των θερμών χρωμάτων, δίνοντας την αίσθηση της φωτιάς και διεγείρει το πνεύμα και τις αισθήσεις. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει αγάπη, πάθος, εξουσία, δύναμη, παρόρμηση, φωτιά, αίμα, έρωτα, κίνδυνο, δυναμισμό. Λένε πως υπάρχει το ‘’ιδανικό κόκκινο’’ για τον καθένα και φαίνεται πως έτσι είναι.Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αποτελόυν ιδανική βάση για το καθαρό κόκκινο επειδή δημιουργείται αντίθεση. Η επιτυχία έγκειται στην επιλογή της σωστής απόχρωσης. Αν ο τόνος της επιδερμίδας είναι θερμός (δηλάδη τείνει προς το κόκκινο), το κόκκινο θα πρέπει να έχει καφετί ή χρυσή βάση.
Αν τα χείλη είναι λεπτά προτιμήστε να εφαρμόσετε φωτεινές, γυαλιστερές αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ αν είναι σαρκώδη πιο βαθιές. Το κόκκινο κραγιόν τραβάει όλη τη προσοχή στα χείλη γι’αυτό φοντίστε το υπόλοπο μακιγιάζ να μην είναι υπερβολικά έντονο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου