Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

2ο Τουρνουά Beach Volley South Cup 2011 Νέα Κίος


Υστερα από ένα συναρπαστικό τελικό, το δίδυμο από την Καλαμάτα, οι Κουλουμέντα/Σακελλαρίου ήταν η νικήτρια ομάδα στο 2o τουρνουά Beach Volley South Cup 2011 , που διεξήχθη στη Νέα Κίο, παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε και τις τέσσερις αθλήτριες.

Οι Κουλουμέντα/Σακελλαρίου νίκησαν με 2-1 (21-19, 15-21, 15-7) σετ το δίδυμο Λιάκου/Σούλη από την Πάτρα οι οποίες πάλεψαν πολύ στον τελικό αλλά  κατέκτησαν την 2η θέση.
“Είμαι πολύ χαρούμενη που νίκησα σε αυτό το τουρνουά γιατί έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή σεζόν καθώς δεν θα αγωνιστώ σε άλλο τουρνουά.  Ευχαριστώ πολύ την συμπαίκτρια μου για την προσπάθεια της αλλά και τους διοργανωτές οι οποίοι φρόντισαν και διοργάνωσαν ένα πολύ καλό τουρνουά στη Νέα Κίο και συγχαρητήρια και στο άλλο ζευγάρι του τελικού καθώς ήταν υψηλό το επίπεδο τους» δήλωσε μετά τον τελικό η Ιωάννα Κουλουμέντα, ενώ η Τασία Σακελλαρίου, είπε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά, αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την φιλοξενία τους και φυσικά είμαι χαρούμενη που κατακτήσαμε την 1η θέση. Ευχαριστώ πολύ την συμπαίκτρια μου και ελπίζω και του χρόνου να είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο”.
Στους άνδρες, μετά από έναν χωρίς πολλές συγκινήσεις τελικό, οι Καπίρης/Παπαδόπουλος, “σήκωσαν” το έπαθλο του νικητή για δεύτερη συνεχή φορά, νικώντας στα δυο σετ (2-0) τους Μαντέκα/Παπαδόπουλο. Έτσι, μετά την πρώτη τους θέση στο 1ο Τουρνουά στο Άστρος Κυνουρίας, κατέκτησαν άλλη μια πρωτιά. Μετά το τέλος ο Θ.Καπίρης δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκαμε πρώτοι και πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και παρότι δεν είχαμε κάνει προπονήσεις με το συμπαίκτη μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο τουρνουά και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου