Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Περπατώντας αμέριμνος στα δρομάκια του Ναυπλίου...


Μπορεί και να χαθεί η γη...κάτω από τα πόδια σου! πόδια σου!!!

Αυτό δεν το είχε υπολογίσει η οικογένεια τουριστών από την Γερμανία που επισκέφθηκαν την πόλη του Ναυπλίου και αποφάσισαν να κάνουν όλοι μαζί βόλτα στα γραφικά δρομάκια της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος.
Έτσι περπατώντας αμέριμνοι ξαφνικά η νεαρή κοπέλα της φωτογραφίας έπεσε μέσα σε φθαρμένο φρεάτιο της ΔΕΥΑΝ που βρίσκετε στον δρόμο παραπλεύρως της πισίνας του Αμφιτρύωνα και οδηγεί στο λιμάνι.Η κοπέλα εκτός απο έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι της (ευτυχώς δεν το έσπασε) και την αναστάτωση που προκλήθηκε στην οικογένεια διότι το πόδι της άτυχης τουρίστριας σφήνωσε και χρειάστηκε ολη η οικογένεια να καταβάλει προσπάθειες απεγκλωβισμού της, δεν έπαθε κάτι άλλο.

 Οι παθόντες δεν προέβησαν σε μηνύσεις παρόλο που κλήθηκε η αστυνομία στο συμβάν, και ο πατέρας της κοπέλας αποδείχτηκε φιλέλληνας και φάνηκε να αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατή στην πατρίδα μας!!! Παρόλα αυτά όμως είναι σίγουρη η δυσφήμηση της πόλης στο εξωτερικό.

 Ανεξάρτητα τώρα απο  την στάση των συγκεκριμένων τουριστών, δεν πρέπει η ΔΕΥΑΝ να επισκευάσει τα φθαρμένα φρεάτια που βρίσκονται στην πόλη ώστε να μην χτυπήσει χειρότερα κανένας άλλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου